6801 Rhodos 8


Nou . . . dat willen wij dus ook wel eens ervaren: zoveel luxe en ons laten laten verwennen met hapjes en drankjes en de geneugten van het resort en Rhodos.

Bovenstaande schreef ik vorige week op de dag dat we naar Rhodos vertrokken.

En . . . . . . We hebben het meegemaakt. We hebben de luxe ervaren. Alles was tot in de puntjes verzorgd zowel op onze zeer ruime kamer die van alle gemakken was voorzien als in alle ruimten waar we gebruik van hebben gemaakt. De aangeboden maaltijden waren voor onze begrippen exorbitant uitgebreid. Het was net Luilekkerland zoals dat in mijn jeugdjaren door de onderwijzers voorgelezen werd uit de boeken van Puk en Muk. Zij hadden ook alles wat hun hartje begeerde.

Verder viel ons de vriendelijkheid van de mensen op. Altijd een vriendelijke groet met een lachend gezicht. Wij hebben genoten op dat Griekse, luxueuze resort op Rhodos. Het mooie weer met een paar dagen een hittegolf was een hoofdrolspeler, die een grote bijdrage leverde aan het genieten. De luxueuze entourage zorgde er mede voor dat we een fantastische week hebben beleefd op Rhodos. En daar is geen woord Grieks bij.