6735 Aan je oor kunt hangen

Donderdag stond er met grote letters boven een artikel in ons regionaal dagblad: Dit is waarom Wilma een clitoris in haar oor draagt.

Wilma vertelt in het artikel dat niemand weet – zelfs vrouwen niet – hoe een clitoris er uit ziet. Daarom bedacht ze samen met haar man de Klittebel. Een met een 3D-printer geprint vormpje, van plastic, aan een metalen hangertje of stekertje. Ze heeft ze in alle kleuren van de regenboog, sommige in goud, andere in zilver. Samen met haar man, die vormgever is, maakte ze het ontwerp voor de printer.

Wilma hoopt vooral dat de oorbellen zorgen voor een gesprek. “Het gaat om de gelijkheid. En de clitoris heeft ook gewoon een hele mooie vorm, vind je niet? Heel lief eigenlijk”. Met deze woorden sluit Wilma het interview af in de krant.

Menne Weblog ging op onderzoek uit en ontdekte dat Wilma een website heeft, die ons uitgebreid informeert: www.klittebel.nl

Tja . . . Tis verbazingwekkend, wat je toch allemaal aan je oor kunt hangen