6683 Decadentie ten top

Verleden week zag ik het bericht langs komen dat Trump zijn eigen sneakercollectie had gepresenteerd.

De sneakers zijn helemaal van goud en hebben de Amerikaanse vlag op de achterkant. Ze dragen de naam ‘Never Surrender’ Sneakers, oftewel ‘Geef Nooit Op’-Sneakers’. Wie de glimmende stappers graag wil hebben, moet wel flink zijn portemonnee trekken. Ze kosten namelijk 399 dollar, zo’n 370 euro. De duizend exemplaren van de ‘Geef Nooit Op’-Sneakers waren gisteravond direct allemaal uitverkocht. De goedkopere versie van de schoenen, met de letter ‘T’ en het nummer ’45’ op de zijkant (Trump was de 45ste president van de Verenigde Staten, red.) zijn nog wel te koop. Die kosten 199 dollar, zo’n 184 euro.

Daar de duurste versie al uitverkocht was en de gpedkopere nog altijd € 184 kost, ging ik op onderzoek uit om te kijken of ik ergens goedkopere gouden sneakers kan kopen. En . . . jawel hoor, ik had ze snel gevonden bij TEMU.com . Voor € 18,80 heb je daar sneakers in een gouden look. Het zijn dan wel Stijlvolle Nep Lakleren Hoge Top Skateschoenen.

Tja . . . . . . Wie de ‘Geef Nooit Op’-Sneakers van Trump wil hebben, moet daar € 370 voor neertellen. Dat is Decadentie ten top