6666 Hij staat er weer

Vorige week woensdag (31 januari !!!!) stond ie daar weer ineens bij de buren op de oprit. De grote camper die ons het zicht op het woonerf ontneemt.

Nu is het maar weer afwachten hoe lang hij daar blijft staan en wanneer hij weer afgevoerd wordt en wij ONS uitzicht weer terug hebben. We hebben absoluut geen idee hoe vaak men ermee op stap gaat de komende maanden.

Verleden jaar stond het gevaarte er pas vanaf 12 april en werd deze eind oktober naar de winterstalling gebracht. In die 7 maanden heeft de camper 91 dagen niet op de oprit gestaan en ruim 100 dagen wel.

Tis elk jaar weer afwachten hoeveel dagen ons uitzicht ontnomen wordt. De eigenaar van de camper staat volledig in zijn recht, want volgens de gemeenteverordening mag men een caravan, camper parkeren op de eigen oprit.

Wij kunnen alleen maar concluderen: Hij staat er weer