6532 In de Algarve 20

In de eerste week van ons verblijf hier kreeg ik oorpijn in mijn linkeroor. Omdat ik daar al eens vaker last van heb gehad, wist ik dat het een ontsteking was, die behandeld moest worden. Mijn linker ‘hearing aid’ ging niet meer in mijn oor. En dat vertelde ik ook de arts waar we op zaterdagmorgen naar toe gingen. Na 6 dagen antibiotica slikken en druppelen was de ontsteking verholpen, maar ik wachtte nog een paar dagen met het in doen  van mijn linker gehoorapparaat. Het apparaat stond al die tijd op de oplader.
Toen ik vond dat het moment aangebroken was om beide gehoorapparaten weer te gaan dragen, bleek het linker niet meer te werken. Ik kon het zelfs niet meer resetten. Dus heb ik toen vele dagen met een apparaat rond gelopen en dat is verr**** lastig, want je hoort (verstaat) dan niet alles.

Ten lange leste heb ik een mailtje gestuurd naar de hoorwinkel in ONS land. Een dag later kreeg ik antwoord wat ik eventueel kon doen om het apparaat weer aan de praat te krijgen. Een van de adviezen werkte en het apparaat laadde weer op. Het gevolg is dat ik sinds gisteravond weer twee werkende hearing aids in mijn oren heb en . . . IK HOOR WEER ‼️‼️‼️‼️

Vejo você amanhã, Tot morgen