6531 In de Algarve 19.

‘Leedvermaak is ook vermaak’, dacht ik toen ik woensdag een groot aantal berichten in De Telegraaf zag staan over mogelijke malversaties die de technisch directeur van A*** heeft gepleegd op de laatste dag van de transferperiode.

Oud-spelers en de supportersclub van die club uit Amsterdam vragen om het ontslag van Mislintat, het opstappen van de RVC en als de trainer de laan uit gestuurd zou worden, vinden ze dat ook goed.
Nu PSV mooi voetbal laat zien en tot heden nog alles gewonnen heeft juicht mijn PSV-hart en afgelopen zondagmiddag in een Portugees zwembad juichte het nog meer toen ik op NOS-Teletekst zag staan dat A*** met 3 – 1 (‼️‼️) van Fc Twente had verloren en daardoor was gezakt naar de 12de plaats.
Ik voelde me hier onder de Portugese zon al zeer goed op mijn gemak en geniet van alles hier met volle teugen.  Maar door wat er nu bij de grote aartsrivaal A*** gebeurt, geniet ik met overvolle teugen en komt steeds de gedachte naar boven: ‘Leedvermaak is ook vermaak’.
Vejo você amanhã, Tot morgen.