6530 In de Algarve 18.

Maandagmorgen was het ietwat bewolkt en mijn vrouw stelde voor om naar het centrum van (oud) Albufeira te lopen. De plaats waar we 7 jaar geleden met het hele gezin waren geweest. Vanaf het resort – dat in Olhos d’Agua ligt – is dat een afstand van bijna 5 km. Ik wilde wel aan de wens van mijn vrouw voldoen en ik vond het ook wel iets hebben om terug te gaan naar de plekjes van toen, die ik me nog helder voor de geest kan halen.

De tocht er naar toe was niet uitzonderlijk interessant met dat langs razende verkeer. Toen we langs de beroemde Strip (het uitgaansgebied !!!!!!) alsook toen we in het centrum aangeland waren, spraken we naar elkaar uit dat we blij waren dat wij op een resort zaten buiten Albufeira.
Wat een drukte en de ‘proppers’ probeerden ons elk restaurant in te praten.
We zochten enkele fotomomenten van 7 jaar geleden op en we lunchten op een van de zeer vele terrassen, waar we in het Nederlands begroet werden.
Na de lunch begonnen we weer aan de terugweg; maar omdat de 🌞 inmiddels was doorgebroken, bestelden we een taxi. Ene Filipa bracht ons voor een paar euro weer naar het resort.
Tja . . . Het was toch een zeer aparte belevenis terug te keren naar de plek waar we t.g.v. ons 50-jarig huwelijksjubileum met ons hele gezin waren.
Vejo você amanhã, Tot morgen