6514 In de Algarve 2

De reis verliep gisteren voorspoedig. Om half 10 (Portugese tijd) landden we in Faro. Om half 12 waren we op het resort waar de zon uitbundig scheen na een hevige plensbui. We checkten in en kregen te horen dat we om 13.30 uur de sleutel van ons appartement kregen. Daar we toe waren aan de lunch zochten we een restaurant op op het resort. Als eerste bestelden we een cerveza om onze dorst te lessen. Want gezien het vroege opstaan van ‘s morgens leek het voor ons al 17.00 uur te zijn.

‘s Middags bleek dat we een appartement toegewezen kregen met een zeer grote woonkamer, maar een paar appartementen verwijderd van de stek waar we verleden jaar zaten. Toen we alles uitgepakt hadden en wat proviand hadden ingekocht gingen we richting het zwembad met de ocean-view. Wat was het allemaal weer vertrouwd voor ons. Het badwater bracht verkoeling voor de verhitte lijven na al dat gesjouw. Na een heerlijke maaltijd in een van de restaurants op het resort zat onze allereerste ‘vakantiedag’ er al bijna op. Want we zochten vroeg onze slaapplek op, omdat onze dag al heel vroeg (om 04.00 uur) was begonnen.

Vejo você amanhã, Tot morgen.