6411 Een geur van azijn

Gooi de oude, schadelijke schoonmaakmiddelen maar aan de kant. Het is tijd voor schoonmaken met natuurlijke en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Trek de huis-tuin en keukenmiddeltjes maar uit de kast of vraag je oma maar eens met welke middeltjes zij deden schoonmaken vroeger.

Zo begint het artikel dat ik van de week tegenkwam. De kracht van de natuur: schoonmaken op een milieuvriendelijke manier, stond er boven het artikel.

Toen ik het artikel gelezen had, moest ik meteen denken aan de huishoudelijke hulp die elke 14 dagen bij ons samen met haar moeder komt ‘schoonmaken’. Zij gebruiken geen chemische middelen. AZIJN is hun devies.

Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van onze huishoudelijke hulp. Als ze vertrekken ziet er alles weer netjes en proper uit en hangt er op het toilet en de badkamer . . . Een geur van . . .  azijn.