6295 Wat een geruststelling !!!

Ik heb dit jaar nog wel een seizoenskaart van PSV, maar ik gebruik hem niet meer. Ik heb na ruim 40 jaar besloten om voortaan thuis via mijn tv-scherm naar de wedstrijden te kijken. Mijn kleinzoon mag en kan nu gebruikmaken van mijn plaats in het PSV-stadion.

Tot op heden heeft hij nog niet zoveel gebruik gemaakt van die mogelijkheid, daardoor blijft ‘mijn stoel’ onbezet. Ook de organisatie van PSV ‘ziet’ dat. Deze stuurt mij dan een paar dagen na de wedstrijd een bericht met de vraag wat de reden is geweest van mijn afwezigheid. Meestal reageer ik niet op het bericht.
.
Vorige week heb ik dat een keer wel gedaan na de wedstrijd tegen Vitesse. PSV geeft in het bericht al een zevental mogelijke redenen aan van de afwezigheid. Aanvankelijk dacht ik, dat ik het weer de schuld zou geven. Want sinds dat de verwarmingsinstallatie is afgekeurd is het in deze tijd van het jaar geen pretje om twee uur in het stadion te zitten.
.
Ik heb echter een andere reden gekozen, nl. het erbarmelijke spel dat PSV ten toon spreidt. Het is momenteel niet om aan te zien wat PSV laat zien. De rechtstreekse tv-uitzendingen van zowel de thuis- als uitwedstrijden zijn voor een supporter een zware beproeving.
Het spel is bij de konijnen af !!!!
.
Maar gelukkig stak Ruud van Nistelrooij, de trainer, na de blamage in Emmen van vorige week dinsdag ons een hart onder de riem, want hij liet via Nieuwspaal weten: Degradatie is nog steeds te voorkomen.
.
Tjonge, tjonge, tjonge . . . Wat een geruststelling !!!