6283 Zoethoudertjes

De Staatsloterij, Vriendenloterij, Bankgiroloterij, Eurojackpot, Postcodeloterij zijn m.i. de loterijen in ONS land met de meeste deelnemers.  Deelname aan een loterij is NIET winstgevend, want de kans dat je wint is zeer klein. Toch nemen veel mensen deel aan de Postcodeloterij om niet als enige met lege handen te staan als de STRAATPRIJS in jouw straat valt.

Wij dus ook en dromen net als zoveel landgenoten dat ie een keer . . .
Maar het blijft bij dromen en dat weten ze bij de Postcodeloterij ook heel goed. Daarom schenken ze ons regelmatig een klein prijsje om ons te blijven binden. Een boekje over bomen, een agenda met heel veel reclame en nog meer van dat spul dat bij het oud papier belandt. Laatst kregen we de mogelijkheid om ons uit te schrijven voor die overbodige agenda’s en ik heb daar meteen gebruik van gemaakt.

De laatste weken vielen we kort na elkaar in de prijzen met onze postcode. Een Hema-kadokaart van 5 euro, 4 paar sokken en een paraplu.

Tja . . . prijzen waarbij je geen gat in de lucht springt. Het zijn gewoon zoethoudertjes.