6260 Kerst op de Veluwe 02

De rit naar de Veluwe verliep gisteren zeer rustig er was nagenoeg geen kip op de weg. Om 13.00 uur begonnen we in Garderen aan onze eerste wandeling: de Duintjes route. Een route door verschillende bossoorten. Op het eind van de route stond er ruim 6 km op de teller. Voor de rug van mijn vrouw meer dan genoeg. In café de Bosrand in Putten, waar we geen tweede keer naar toe zullen gaan, dronken we een kop koffie. Daarna ging het richting het hotel. Er waren meer landgenoten die in dit hotel met de kerst domicilie hadden gekozen, want het was druk bij de receptie. Toen alle formaliteiten vervuld waren gingen we naar onze kamer die er netjes uitzag. We rusten wat uit, fristen ons op en kleedden ons om voor het diner op deze kerstavond.

In het sfeervolle restaurant genoten we van een drie-gangen-menu, dat voortreffelijk smaakte. Terug op de kamer keken en luisterden we naar een concert van Andre Rieu en zijn orkest. En zo eindigde onze eerste dag op de Veluwe . . . . . . . .