6229 Taxichauffeur

Begin van de week heb ik verschillende taxiritjes op mijn bordje gekregen. Onze oudste kleinzoon moest naar zijn werk gebracht worden, omdat zijn vader was geveld door corona. Zij rijden namelijk dagelijks samen naar het werk.
Maandagmorgen reden we al voor dag en dauw in het donker naar Waalwijk. Ondanks de drukte en wat filevorming waren we keurig op tijd. Op het eind van de middag had ik weer hetzelfde ritje op en neer om onze kleinzoon op te halen.
Dinsdag verzorgde ik dezelfde ritten; ‘s morgens heen en terug  en rond het middaguur nog een keer om onze kleinzoon weer op te halen, toen hij afgewerkt was.
Daar onze kleinzoon dinsdagavond nog een voetbalwedstrijd op het programma had staan, vroeg hij of ik een  keer een deel van het elftal wilde vervoeren.
Ik wilde mijn kleinzoon niet teleurstellen, daarom bracht ik ‘s avonds hem en een paar maten naar een sportcomplex 17 km verder op. Bij aankomst op het sportcomplex bleek dat de wedstrijd niet doorging; de tegenstander had de afgelasting vergeten te melden aan de leiding van het elftal van mijn kleinzoon. OEF !!!
Tijdens de twee eerste dagen van deze week had ik nu geheel onverwacht een kleine 450 km meer op de teller van mijn auto bij elkaar gereden.
Tja . . . Nu ik een beetje bij zit te komen van die onverwachte ‘taxiritjes’ stel ik vast dat je op de zondag nog een  pensionado bent en de volgende dagen ben je zowaar een taxichauffeur