6213 Houdoe en Bedankt

Het deed mijn supportershart goed, heel goed zelfs dat PSV zondag won van de aartsrivaal A*** en dat nog wel in het hol van de leeuw.

De hele avond kon ik nog nagenieten van de berichten en commentaren op social media en in de sportprogramma’s op de televisie. Gisteren was het weer genieten toen ik de verslagen in de krant las. Vooral dat iedereen het er over eens was dat PSV beter speelde dan A*** en dat nogal wat spelers van A*** door de mand waren gevallen.

Ook kwamen de opstootjes tussen de spelers tijdens en na de wedstrijd aan bod. Tijdens de wedstrijd had ik met eigen ogen gezien dat ene Alvarez aan Amsterdamse zijde een van de hoofdrolspelers was bij de opstootjes. Dat feit werd in de commentaren en verslagen nog eens bevestigd. Ook dat irritante vervelende ventje van Berghuis liet zich van de allerslechtste kant zien door een vinger in het oog van een PSV-speler te steken.

Zondag na het laatste fluitsignaal was mijn conclusie bij het zien van het opstootje dat A*** een slechte verliezer was en is.
’s Avonds kwam ook nog een afbeelding langs op mijn iPad van een creatieve PSV-supporter die een lange neus trok naar de spelers van A*** door Cody Gakpo naar de spelersbus te laten lopen met de boodschap op zijn voorhoofd: Houdoe en Bedankt # 3 punten