6203 Ons vrije uitzicht

Ik sprong van de week ’s morgens een gat in de lucht van blijdschap.
Want . . .  hij was WEG !!!!
EIN-DE-LIJK hadden we weer vrij uitzicht op ons mooie woonerf, waar we al 36 jaar met heel veel plezier wonen. Ik noem ons plekje altijd ‘het mooiste plekje van onze woonplaats’. 

Wat is er aan de hand?
Onze nieuwe buren hebben een camper en daar gaan ze een paar keer per jaar mee weg. Dit jaar kwam hij begin februari uit de winterstalling en werd op hun oprit gezet. Ze zijn toen al snel een week of vijf op vakantie geweest en sindsdien staat de gigantische camper weer op de oprit. Ze zijn daarna nog een aantal keren – op de vingers van een hand te tellen – met het grote ding op stap geweest; steeds maar voor een aantal dagen. Maar al die andere tijd (het is nu al bijna november) staat dat ding ongebruikt op hun oprit en . . . neemt ons het zicht op het woonerf VOLLEDIG weg. Als wij door het raam naar buiten kijken, kijken we ALTIJD tegen dat ding aan. We zien daardoor NIETS meer van ‘het mooiste plekje van onze woonplaats’.

Dus . . . toen hij woensdagmorgen 26 oktober weg was sprong ik dat gigantische gat in de lucht.

ONS uitzicht vanaf maart 2022
tot woensdag 26 oktober 10.00 uur

 

ONS uitzicht vanaf woensdag 26 oktober 2022
10.00 uur tot ????

 

Tja . . . met in gedachten het feit dat de camper komend jaar ongetwijfeld terug zal komen, genieten we nu weer van ons vrije uitzicht