6171 In de Algarve (21)

Vandaag . . . Inpakken . . . helaas !
Want morgen vliegen we weer terug naar ONS land. Dan is een heerlijke vakantie weer ten einde. Ondanks het feit dat het weer een aantal dagen niet in de pas liep met onze wensen was het een ontspannen vakantie. De wolken wisten de afgelopen weken tot onze spijt ook vaker dan we hier gewend zijn de weg naar de Algarve te vinden.
We begonnen onze vakantie met vijf zeer, zeer warme dagen. Daarna volgden temperaturen van rond de 25 graden, de laatste dagen zelfs nog wat meer. In ONS land werd toen zelfs de koudste 18 september beleefd sinds de jaren 60 van de vorige eeuw. Mijn weerstation gaf toen 14.1 graden aan. En de voorspelling is dat als we morgen thuis komen de thermometer maar 12 graden aangeeft. Brrr !!! Grrr !!!

Naarmate onze vakantie vorderde werd het steeds rustiger op het vakantieverblijf. Vele lege parkeerplaatsen en heel veel lege ligbedden in onze laatste week. Jammer was wel dat er een Engels gezin was met 3 kinderen die met hun opblaasbare kreeft, krokodil en pizzapunt bij tijd en wijle volledig bezit namen van het zwembad. Dat was nog niet het ergste het gekrijs, geschreeuw en gegil dat ze daarbij lieten horen stoorde niet alleen ons maar ook menig andere vakantieganger. Maar wat doe je eraan ❓❓❓

Tja . . . We hebben weer genoten van de Portugese zon, van de rust, het verkoelende water, de Portugese maaltijden, de oceaan en het strand, de prachtige vergezichten, de kliffen, de vele verschillende bomen, struiken, planten en bloemen in allerlei kleuren die het vakantieverblijf voor ons mede aantrekkelijk maken.

Of de koffers die we vandaag inpakken samen met ons hier nog een keer terugkeren blijft de vraag. Wij zouden dat wel willen. En de koffers ? . . . die hebben niks te willen.