6163 In de Algarve (13)

Hier boven op de kliffen heb je prachtige vergezichten van de oceaan, naburige dorpjes, stranden en kliffen. Bij een kalme oceaan kan je ook genieten van kleine en grote zeilboten als  ook van kleine en grote motorbootjes. Het is een genot om dat tafereel te bekijken.

Ook op het resort zelf is van alles te zien en in de zwembaden kun je genieten van ‘het aapjes kijken’. Vanuit sommige zwembaden heb je zelfs ook zicht op de oceaan.

Maar . . . Van de week zag ik iets geheel anders. Ik had weer eens een keer verkoeling gezocht in het water en nadat ik een paar baantjes getrokken had zwom ik weer richting trap om het water te verlaten. Toen ik op de trap stond zag ik twee aan twee vier grote, witte, halfronde bollen op twee ligbedden liggen. De twee halfronden werden gescheiden door een smal, minuscuul strookje stof.

Tja . . . Ik keek tegen de niet bedekte spierwitte billen aan van twee gezette, op hun buik liggende zonnebadende dames. Ook dat kun je hier in de Portugese zon aan de kust van de Atlantische oceaan te zien krijgen.

zwemmen-bewegende-animatie-0087
Bom dia