6152 In de Algarve (2)

Gistermorgen waren we al om 04.30 uur op de luchthaven in Eindhoven. Van uitzonderlijke drukte en chaos was geen sprake. Zowel het afgeven van de koffers als de securitycheck verliepen vlot. Omdat alles zo vlot verliep moesten we wat langer wachten voordat we konden boarden. Ook dat verliep allemaal soepel en op tijd. Om vijf over 9 landden we in Faro en om half 11 zette de chauffeur van de shuttlebus ons af bij het resort. We mochten al om 13.00 uur in het appartement. De wachttijd gebruikten we om onze dorst te lessen en te lunchen.

Nadat we ons geïnstalleerd hadden zochten we verkoeling in een van de zwembaden. Omdat de schoolvakanties in Europa nagenoeg overal teneinde zijn is het ‘rustig’ op het resort, want volwassenen schreeuwen niet.

We zitten in een appartement in een van de rustige hoeken van het vakantieverblijf. Vijf jaar geleden zaten we daar ook al eens. We zullen ons de komende weken hier best vermaken, want ook de weersvoorspellingen zijn goed tot zeer goed. We vermaken ons hier wel.

Bom dia.