6117 Van un skon toffel itte nie lang

Schaatskoppel Jutta Leerdam en Koen Verweij uit elkaar: ‘Zijn niet meer de match die we ooit waren’

Schaatsers Koen Verweij (31) en Jutta Leerdam (23) zijn niet langer een liefdeskoppel.
Leerdam schrijft dat ze Verweij dankbaar is voor de mooie jaren, maar dat ze onlangs de beslissing heeft genomen om een punt achter de relatie te zetten. ,,We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste’’

Tja . . . Jutta Leerdam kan heel goed schaatsen. Daarnaast heeft ze een prachtlijf dat ze buiten het schaatsseizoen via allerlei fotoshoots ook nog graag aan ons laat zien. Maar Koen Verweij is er dus op uitgekeken na vijf jaar (????)

Toen ik het bericht gelezen had en nog eens dacht aan al die fotoshoots van Jutta, schoot ineens dat gezegde door mijn hoofd: van un skon toffel itte nie lang