6113 Van heel gewoon meisje naar kwade genius

Donderdagavond ging het  in het programma OP1 weer eens over Rianne van Rijbroek. Het trok onze aandacht omdat Rianne in onze woonplaats is geboren en wij de ouders en vooral de vader heel goed kennen. Wij zijn zeer, zeer verbaasd over de strapatsen die onze (ex-)plaatsgenoot heeft uitgehaald en nog steeds in de praktijk brengt.

Daags na de uitzending trof ik in het AD een volledig overzicht aan van de activiteiten die Rianne uitgevoerd heeft. Het is verbazingwekkend dat zo iemand maar door kan gaan met mensen op het verkeerde been te zetten en op te lichten.

Bekijk hier de levensloop en beluister de podcast over Rianne. Verbaas je over het feit dat zij transformeert van heel gewoon meisje naar kwade genius

FOTO overgenomen van Algemeen Dagblad