6096 Ik maak me nog geen zorgen

De drukte op Schiphol blijft maar aanhouden. Volgens mij is het niet drukker dan andere jaren, maar lopen de mensen vast bij het inchecken en de controle omdat er te weinig personeel is.
Ik begrijp nog steeds niet waarom er momenteel zoveel sectoren zijn die kampen met een personeelstekort. De mensen die tijdens de coronajaren zijn ontslagen of weggelopen zitten toch niet allemaal thuuis. Waar zijn die dan gebleven?

Airport Eindhoven begint veel op Schiphol te lijken. Drukte verplaatst zich van Schiphol Airport naar Eindhoven: ‘Schandalig!’, las ik van de week.

Lange rijen wachtenden en reizigers die zelfs hun vakantievlucht gemist hebben door het lange wachten bij de security.

In september vliegen wij weer via Eindhoven naar Portugal. Dan is de vakantieperiode grotendeels voorbij. Wij vertrekken dan ’s morgens om 7.15 uur en zijn dus al vroeg (rond 5.00 uur) op de airport. Ik verwacht niet dat er dan lange rijen zijn.
Nee . . . Ik maak me nog geen zorgen.