6088 Gebruik je boerenverstand

Mijn jongste zoon reed maandagmorgen om 05.30 uur (HALF 6 ‼️‼️) al naar zijn werk om eventuele blokkades van de boeren te voorkomen. De boeren denken met hun blokkades de regering op andere gedachten te brengen. Vergeet het maar.
De boeren zijn momenteel bezig om de sympathie van de gewone burger te verspelen. Zeker nu er distributiecentra van winkels geblokkeerd worden en men dadelijk mispakt op de eerste levensbehoeften.

Ik denk dat de boer uiteindelijk toch aan het kortste eind zal trekken. De stikstofmaatregelen gaan niet van tafel. In dit verband moest ik denken aan die ene keer dat ik staakte in Den Haag tegen een korting op ons salaris. Toen we na de demonstratie op het Malieveld weer naar huis reden, hoorden we in de auto op de radio dat de korting verhoogd was ‼️‼️

Ik kan me de boosheid van de boeren wel voorstellen. Ik denk dat ze i.p.v. onsympathieke acties te voeren beter aan tafel kunnen gaan zitten met de minister en gaan proberen om toch nog iets te bereiken.

Tja . . . ik zou de boeren willen adviseren: Gebruik je boerenverstand