6086 Maar . . .

Nu ik niet meer verbaasd ben zoals ik gisteren uitgelegd heb en ik een aantal dagen vervelende corona-klachten heb gehad, ben ik toch iets anders tegen het coronavirus gaan aankijken. Mijn onbevangenheid is weg en ook de houding van mij maken ze niks want ik ben VIERMAAL gevaccineerd heb ik helemaal laten varen.

Bewezen is dat je ondanks alle ontvangen vaccinaties toch geïnfecteerd kunt worden met het covid-virus. Dankzij die vaccinaties heeft het virus geen grote aanslag gedaan op onze gezondheid, maar het veroorzaakte wel een dagenlange zeer, zeer zware verkoudheid met zware hoestbuien, heel, heel veel snotteren en een ontzettend zware hoofdpijn.

Gelukkig ben ik (mijn vrouw nog niet helemaal) weer klachtenvrij; dus over 5 dagen kan ik weer gaan en staan waar ik wil.

MAAR . . . een ding staat nu voor mij zo vast als een huis. Als we dadelijk in september weer richting Portugal gaan, dan . . . ja dan . . . dragen wij op de luchthaven, in het vliegtuig, in de taxibus van en naar het resort en in alle supermercados van de Algarve een mondkapje.