6064 Em Portugal (8)

Dit jaar verblijven we voor de vijfde keer op het voor ons aantrekkelijke resort. In vergelijking met de allereerste keer zes jaar geleden valt het me op dat er wat wijzigingen zijn doorgevoerd. Ik vermoed dat het management de corona-tijd heeft gebruikt om zich te bezinnen.

De meest opvallende veranderingen zijn de elektronische sloten op de appartementen en het gratis internetgebruik in alle appartementen en andere ruimten, zelfs in het zwembad.
Daarnaast is het me opgevallen dat we nu ook in juni een polsbandje dienen te dragen, voorheen was dat niet het geval. Het reserveren van de ligbedden door er een handdoek op te leggen wil men nu ook aan banden leggen, want er zijn op diverse plaatsen bordjes verschenen dat reserveren niet is toegestaan. In het infoblad wordt zelfs gedreigd met verwijdering van de handdoeken. Dit heb ik echter nog niet zien gebeuren, maar het handdoekje-leggen gebeurt nog steeds.
Tja . . . Wij blijven het resort met zijn kliffen, de prachtige tuinen, de bloemenpracht in vele kleuren, de uitgebreide service en het zeer, zeer aangename weer van de Algarve ondanks/dankzij de veranderingen op het resort zeer, zeer aantrekkelijk vinden . . .

.