6058 Em Portugal (2)

We zijn in de Algarve.

Toen we gisteren in Faro uit het vliegtuig stapten kwam de mediterrane warmte ons al tegemoet. Heerlijk !!! En . . .  de weersvoorspellingen zien er formidabel goed uit.

Maar . . . We vertrokken in de stromende regen; het hemelwater kwam met bakken uit de lucht. Maar wij zaten droog in de auto van onze oudste zoon. Aangekomen in de hal van Eindhoven Airport zagen we alleen maar rijen, lange rijen.

Er waren drie balies, maar op een gegeven moment sloot de balie waarvoor wij stonden en moesten in een andere lange rij invoegen. Toen we eindelijk aan de beurt waren ging de balie dicht en moesten we weer in een andere rij invoegen. Het inchecken had ruim een uur geduurd.
Bij de security moesten we ook aansluiten in een lange rij; daar hebben we bijna een uur langzaam  geschuifeld voor we aan de beurt waren.
Toen we eindelijk een kwartier voor vertrek bij de gate waren moesten we . . . wachten en . . . nog eens wachten . Uiteindelijk  bleek dat het vertrek tot 17.25 uur was uitgesteld. Om 17.55 vertrokken we eindelijk en om 19.45 uur plaatselijke tijd landden we in Faro.
Om kwart voor 10 waren we bij het resort.
later meer