6043 Hij is er weer !!!

Vorige week  maandag ging Vandaag Inside gewoon weer verder en roerde Johan Derksen als vanouds weer zijn mondje.

In de eerste inzending  – na een stop van veertien dagen – stak hij zijn middelvinger op naar al die hypocriete betweters die in de praatprogramma’s flink van leer hadden getrokken tegen hem en het programma.

En passant liet hij ook nog weten wat de reden was van zijn terugkeer op de televisie.
Derksen zei dat één mevrouw hem heeft doen besluiten terug te keren op tv’:
„En dat was die vreselijk arrogante mevrouw Kaag. Die nergens van wist en die ons nooit op tv heeft gezien. Die zei: ’Het is goed dat hij weg is.’ En toen zei ze iets heel lelijks, en dat hebben veel mensen niet zo begrepen: ’Ik heb vernomen dat dat programmaatje is ontstaan vanuit een voetbalprogramma. Ja, dan begrijp je wel hoe zoiets kan…’En dan denk ik: wat ben je toch een smerige en arrogante trut.”

En afgelopen donderdag ging Johan Derksen er weer met gestrekt been in. Nu moest Eva Jinek het ontgelden. ‘Het is een onbetrouwbaar loeder’, sneerde Derksen.
Lees hier meer >>>>>

Jawel hoor . . . Hij is er weer !!!