6015 Nieuw leiderschap

De steun van D66-kiezers voor Sigrid Kaag als partijleider keldert nu de partij is verwikkeld in een slepende MeToo-kwestie. Niet het voorval zelf, maar de volgens kiezers tot nu toe zwaar ondermaatse aanpak, wordt vooral haar aangerekend.

Donderdagmiddag kwam Kaag met uitleg.  Er waren excuses en spijt, maar ook raadselachtige antwoorden. Maar Kaag kan het zich niet meer herinneren. En ze zegt de telefoon kwijt te zijn waarop de smsjes staan. Kaag wist niet meer van eerdere sms'jes met het slachtoffer, heeft geen contact opgenomen en er komt geen nieuw onderzoek. En waarom deze uitleg zo lang moest duren, kon niemand verklaren.
Lees hier meer >>>>>

Tja . . . Kaag is keihard van de tafel gevallen waar ze verleden jaar op de verkiezingsavond op was gesprongen. Wat een afgang. Nee er niets van haar belofte terecht gekomen van moreel en nieuw leiderschap