5952 Weer in de weer met een weerstation

Al ruim twee jaar functioneert mijn weerstation niet meer naar behoren. De bijbehorende software is sterk verouderd (updates waren niet voorradig) en daardoor konden de gegevens ook niet meer op mijn website weergegven worden. Daarom heb ik het radicale besluit genomen om een nieuw station aan te schaffen. Mijn oudste zoon gaf me daarbij het advies.

Het weerstation heeft een binnen- en buitenmodule. Het station geeft bijv. aan wanneeer ik moet luchten en ik krijg realtime belangrijke informatie over het weer in mijn omgeving.
De widgets op mijn iPhone geven mij een snel overzicht van onze binnen- en buitenomgeving:
= Ik zie in een oogopslag de lokale weersvoorspelling
= Met één klik zie ik mijn wind- en regenmetingen

Met de hulp van mijn oudste zoon kan ik de gegevens van mijn weerstation binnenkort ook weer presenteren op mijn websites.

Tja . . . Ik ben weer in de weer met een weerstation