5924 Ed Toilet

Ze kan er zelf wel om lachen. Maar toch begrijpt Louise van Zetten, fractievoorzitter van Hart voor Haarlem, niet waarom de gemeente de toiletten van Ed Toilet heeft uitgekozen om winkelend publiek tegemoet te komen nu zij door de coronamaatregelen geen gebruik kunnen maken van toiletten in de horeca. „Er staan aanstootgevende en seksistische afbeeldingen op. Dat past niet bij het stadsbestuur dat voor diversiteit en inclusiviteit zegt te zijn.”

„Het staat op een mooi plekje van Haarlem, tussen de winkeltjes. In feite zijn de toiletten bedoeld voor evenementen. Ze zien er uit als een kermisattractie; er staan vrouwen met grote borsten op, pal voor de kerk. Dat past niet bij het woke-gedoe waarmee de gemeente mensen de maat neemt. En als het om de plek gaat, waarom zetten ze het dan niet voor het stadhuis?”
Lees hier eventueel meer >>>>

Tja . . . diversiteit, inclusiviteit en woke-gedoe kunnen soms ook best lastig zijn en een sta in de weg. Ik denk dat heel veel mensen met hoge nood in zowel Haarlem  als in andere plaastsen in ONS land heel, heel blij zouden zijn met een toiletwagen van Ed Toilet.