5918 Een fluitje van . . . 60 euro

Afgelopen week kwam ik ergens ‘een lovetuner’ tegen en ik had absoluut geen idee wat dat was.

Dus ging ik op onderzoek uit:
De Lovetuner is een revolutionaire benadering om stress te verminderen, angst te verlichten en in het huidige moment aan te komen, waarbij je uitademing wordt verbonden met de kracht van de 528Hz-frequentie.

Ook kwam ik op de website lovetuner.com terecht. Toen ik daar de welkomstekst had gelezen wist ik eigen lijk al genoeg . . .

Ik weet van mezelf dat ik niet zo van het mediatieve en spirituele ben en daarom heb ik al helemaal geen vertrouwen in het blazen op een fluitje om stress te verminderen, angst te verlichten, een burn-out te voorkomen, mijn immuunsysteemĀ  te versterken, mijn longvolume te verhogen en mijn gezondheid te verbeteren, zoals op de eerdergenoemde site staat te lezen.

Bovenstaande zou allemaal het gevolg zijn van het inademen en blazen via de lovetuner, een fluitje van . . . 60 euro