5903 ‘Na Pasen is het over’

Omdat omicron een mildere versie van het coronavirus is, komen meer mensen in contact ermee. Maar minder mensen belanden erdoor in het ziekenhuis. „Dan zal je op den duur een situatie krijgen dat het zich stabiliseert”, zegt Osterhaus. „Mijn voorspelling is dat je uiteindelijk een influenza-achtige situatie krijgt.” Osterhaus deed zijn voorspelling al voor Kerstmis in het programma Op1.
Lees hier meer >>>>>

Paul Hunter, professor in de geneeskunde aan de Universiteit van East Anglia, beweert na de kerstdagen hetzelfde als Ab Osterhaus en voegde er aan toe: Dat hoewel Covid “niet weggaat”, het “slechts één virus” is dat tegen april 2022 geen reden tot bezorgdheid zal zijn.

COVID self-isolation rules should be SCRAPPED from Easter onwards because the virus will be just "a common cold" by then, an expert has claimed.Professor Paul Hunter said that while Covid is "not going away", it is "just one virus" that won't be a cause for concern by April 2022.
Lees hier verder >>>>>

Tja . . . Ik hoop van ganser harte dat beide wetenschappers gelijk hebben en dat we over een paar maanden kunnen zeggen: ‘Na Pasen is het over’.