5883 Mijn stem krijgt ie, zeker weten

En weer deed Pieter Omtzigt haarfijn  uit de doeken hoe het nou echt zit bij onze belastingdienst. Tijdens de korte spreektijd die hem vanwege de eenmansfractie gegeven was, liet hij afgelopen week tijdens een commissievergadering geen spaan heel van de op alle fronten falende belastingdienst.

Dit was de zoveelste keer dat ik Omtzigt misstanden aan de kaak zag stellen. Helder en duidelijk voor iedereen fileert hij de overheidsdiensten en geeft haarfijn aan waar de problemen zitten.

Het is jammer dat hij nu nog een eenling is, een roepende in de woestijn. Het zou me niet verbazen als bij de volgende verkiezingen Omtzigt met een lijst deelneemt aan de Tweede Kamer verkiezingen hij kan rekenen op meer zetels dan de ene die hij nu zelf bezet.

Mijn stem krijgt ie, zeker weten.