5881 Een kerstboom voor ongevaccineerden

De meerderheid van de Brabanders (57 procent) wil speciale coronamaatregelen tegen ongevaccineerden. Dat blijkt uit onderzoek naar de corona-ervaringen, in opdracht van de provincie.

Een ruime meerderheid is voor specifieke maatregelen tegen ongevaccineerden, precies 26 procent is tegen en 16 procent heeft geen mening. En dat terwijl de onvrede onder ongevaccineerden al erg groot is, zo blijkt uit hetzelfde onderzoek. Precies 87 procent van de ongevaccineerden in Brabant voelt zich nu al gediscrimineerd met het huidige coronatoegangsbewijs.
Lees hier meer >>>>>

Tja . . . onvrede onder de ongevaccineerden. Ik zal niet alle ongevaccineerden over een kam scheren, want ik weet dat er mensen zijn die om medische redenen geen prik kunnen laten zetten. Maar voor de wappies, die o.a. beweren, dat er een chip in je lichaam gespoten wordt en dat op de IC acteurs liggen heb ik geen goed woord over.

Zo kreeg ik van de week onderstaande foto opgestuurd van een kerstboom die een ongevaccineerde in zijn woonkamer had opgesteld. Het wordt toch hoe langer hoe gekker hoe die wappies zich manifesteren. Een kerstboom voor een wappie die geen naald kan zien, een kerstboom voor ongevaccineerden