5880 Het eerste moet ik nog krijgen

Het kerstpakket is dit jaar beter gevuld dan anders, dankzij corona. Werkgevers vragen leveranciers op de valreep of er nog een flesje bij past, nu de kerstborrels weer niet doorgaan, las ik op Welingelichte Kringen.

 ,,Bedrijven zien echt de noodzaak en het effect van aandacht. De spanning op de arbeidsmarkt leidt ertoe dat het binden en verbinden van medewerkers, collega’s en bedrijf steeds belangrijker wordt. Medewerkers en kennis wil men graag aan boord houden. Uit het zicht, maar niet uit het bedrijfshart, is de boodschap, “ aldus Wilco Jansen van onze plaatselijke groothandel.

Tja .  . .  Ik kan me nog wel herinneren dat we destijds samen met mijn moeder met veel verwondering het kerstpakket van mijn vader uitpakten. Bij de semi-overheid, waar ik meer dan 40 jaar in dienst ben geweest, is het not-done dat men een kerstpakker uitdeelt.
Daarom eindig ik dit bericht met: Een kerstpakket ? Het eerste moet ik nog krijgen.