5873 Misselijkmakend

Supermarkteigenaar met dood bedreigd na vaccinatie-oproep aan personeel, stond er gisteren met grote letters in enkele regionale bladen.

Een interne oproep aan zijn personeel om zich tegen het coronavirus te laten vaccineren, is supermarkteigenaar Andr├ę van Reijen uit het Brabantse Veldhoven op een stroom aan haatmails en dreigementen op sociale media komen te staan.

Een anonieme medewerker van de Veldhovense Plus-supermarkt bracht de brief die Van Reijen aan zijn personeel schreef, dinsdag via sociale media naar buiten, net als de reactie die de ondernemer daarop op een intern communicatiekanaal plaatste.
Lees hier meer >>>>>

In de interne brief aan zijn medewerkers wijst Van Reijen op zijn verantwoordelijkheid als werkgever. Daar is volgens mij niks mis mee. Maar wat de anonieme medewerker dan doet is bij de konijnen af. Wappies, meelopers, lafaards gaan daarna op Facebook los op de supermarkteigenaar.

Tja . . . dat is net als de reactie van de laffe, anonieme medewerker . . . misselijkmakend