5861 Bluetooth-storing na erectie

Volgens mij is hij nu helemaal van de pot afgerukt. Wie? Willem Engel. Ja, de oprichter van de actiegroep Viruswaarheid die het coronabeleid van de Nederlandse overheid bekritiseert. De super-wappie van ONS land.

Hij heeft nu aanwijzingen dat het vaccin iets doet met de bluetooth-verbindingen in je omgeving. En dan met name na een erectie. 

Hij heeft zijn nieuwe aanwijzingen opgedaan op het Twitter-account van de Franse Professor Michael Nortcott. Deze heeft een vage tekst gepubliccerd:

French scientists conduct a field test & find that a group of vaxed persons emit a bluetooth signal while a group of unvaxed in same field do not. They cannot explain their results....

Fanse wetenschappers voeren een veldtest uit en ontdekken dat een groep gevaxeerde personen een bluetooth-signaal uitzendt, terwijl een groep niet-gevaxeerde personen in hetzelfde veld dat niet doet. Ze kunnen hun resultaten niet verklaren...

Ik heb wat verder gezocht bij die Franse wetenschappers maar zij plaatsten een vaag filmpje van twee groepen gevaccineerden en ongevaccineerden, de ene groep zou wel signalen ontvangen en de andere niet. Allemaal heel vaag en veel woorden en weinig bewijzen.

In ieder geval heb ik het bewijs NIET gevonden van een bluetooth-storing na erectie