5848 Nog steeds pijn aan mijn ogen

Begin vorige maand ben ik op controle geweest bij de oogarts. Alles was oké; hij wilde me pas over een jaar weer terugzien.

Maar sinds donderdagavond denk ik dat ik toch snel een afspraak zal moeten maken, want ik heb een ontzettende pijn aan beide ogen. De pijn is ontstaan toen ik van 18.45 uur tot 20.30 uur heb zitten kijken naar de televisie. Op het scherm werd een wedstrijd uitgezonden tussen AS Monaco – PSV.

Beide ploegen bakten er helemaal NIETS van. PSV speelde slordig, zwak en armetierig voetbal. Na 45 minuten vielen de PSV-ers met bosjes om en moesten vanwege allerlei blessures gewisseld worden. De spelers doolden als zombies over het veld.
Ik vraag me – net als heel veel  twitteraars af – wat er door de week op de Herdgang gedaan wordt. PSV heeft momenteel veel geblesseerden. Hoe komt dat? Mijn vertrouwen in de trainer en zijn staf is tot onder het nulpunt gedaald.
Het voetbal dat Herr Schmidt voorstaat en zoals PSV speelt, is niet om aan te zien. Van de laatste wedstrijd heb ik nog steeds pijn aan mijn ogen.

P.S.
Ik denk dat de oogarts het huidige probleem aan mijn ogen NIET kan oplossen. Dus ik maak géén afspraak