5626 Slecht nieuws voor vrouwen die een string dragen

Le string dangereux pour la santé ? Des gynécologues donnent l’alerte, stond er boven het artikel.

De string gevaarlijk voor de gezondheid? Gynaecologen luiden de alarmbel.

 Dr. Shieva Ghofrany, verloskundige en gynaecoloog en Dr. Jill Maura Rabin, hoogleraar Klinische Obstetrie & Gynaecologie en Vrouwengezondheid aan het Albert Einstein College of Medicine in de Verenigde Staten, legden uit dat een string die dagelijks meerdere uren gedragen wordt, talrijke irritaties kan veroorzaken aan de geslachtsdelen. Maar dat is niet alles, het bevordert ook de verspreiding van bacteriën . Resultaten ? Het favoriete ondergoed van vrouwen kan leiden tot urineweginfecties, vaginale infecties en zelfs aambeien.

Tja . . . dit zal voor veel (jonge) vrouwen geen goed nieuws zijn. Maar ik denk dat de meeste string-draagsters zich er helemmal niets van zullen aantrekken. Want het alternatief is een katoenen onderbroek. En dat  is pas . . .  slecht nieuws voor vrouwen die een string dragen