5819 Geen bestellingen plaatsen bij een webwinkel.

D66-leider Sigrid Kaag denkt dat het mogelijk is om vóór 5 december een regeerakkoord te hebben. Het idee dat er nog na Sinterklaas onderhandeld wordt over een kabinet noemt ze “pessimistisch”.
Lees hier meer >>>>>

Die Kaag toch. Op de verkiezingsavond in maart stond ze zielig op een tafel te dansen vanwege een uitslag. Ze deed net of ze de verkiezingen had gewonnen en blies hoog van de toren. Een half jaar lang heeft ze in mijn ogen de formatie getreineerd. En van de een op de andere dag sloeg ze om als een blad aan de boom (ze was bang voor eventuele verkiezingen, want de kiezers pruimen dat getreineer en gedraai niet) en kan er WEL onderhandeld worden over een kabinet met de 4 partijen die nu zitting hebben in het (demissionaire) kabinet.

Nu roept ze dat er vóór 5 december een regeerakkoord kan liggen. Maar dan zal ze de komende weken tijdens de onderhandelingen niet teveel sinterklaasinkopen moeten doen. Want madame Kaag heeft er een handje van om tijdens formatiegesprekken gewoon online zaken te bestellen voor thuis, zoals blijkt uit dit bericht: Kaag bestelde kussens tijdens formatiegesprekken

D66-leider Sigrid Kaag bestelde inderdaad kussens bij een webwinkel, op een onbewaakt ogenblik tijdens de formatieonderhandelingen. Voor de kinderkamer, bevestigt ze op Twitter met een knipoog. ,,Blij mee!”

Tja . . . als de formatie voor 5 december rond moet zijn, zal Kaag  toch bij de les moeten blijven.  Ennuh . . . .  tijdens de  onderhandelingen geen bestellingen plaatsen bij een webwinkel.