5815 Em Portugal 25

Als je dit bericht leest, zijn we onderweg naar huis. Vanmorgen liep om 06.00 uur de wekker af. Na een vluchtig ontbijt pakten we de laatste dingen in de koffers en brachten deze naar ‘onze auto’. Nadat we uitgecheckt hadden, reden we richting Faro, waar we bij een tankstation de tank voltankten.
Vlakbij het tankstation en de luchthaven dienden we onze huurauto weer in te leveren. Het bedrijf opent om 08.00 uur de poort pas. We hopen dat we niet te lang hoeven te wachten op onze beurt. Het afhalen van de auto nam drie weken geleden nogal wat tijd in beslag. Een shuttlebusje brengt ons dan naar de airport (een afstand van 500 m).
Volgens de planning vertrekken we om 10.10 uur (Portugese tijd) richting Eindhoven; waar we rond de klok van 14.00 uur (Nederlandse tijd) zullen landen. In Eindhoven staat een taxi voor ons klaar die ons dan naar huis rijdt.

Tja . . . En dan is onze heerlijke, zomerse, zonnige en warme vakantie ten einde . . .