5804 Em Portugal 14

Dinsdagavond gingen we weer uit eten. We hadden deze keer de Italiaan uitgekozen waar we een week eerder al heel lekker hadden gegeten. We wilden nu de Toscaanse visschotel eens uit proberen die op het menu stond. De baas vertelde ons dat hij even in de keuken moest kijken of alle ingrediënten voorradig waren, want dit menu was eigenlijk alleen op bestelling te verkrijgen. De vriendelijke baas kwam terug en vertelde ons dat de schotel klaar gemaakt kon worden en dat deze heel lekker zou zijn.
Na een minuut of 20 kwam de kok de schotel persoonlijk serveren. De baas kwam nog eens vertellen wat er allemaal in zat.
De vriendelijke eigenaar had niets teveel gezegd. De mosselen, de garnalen, de kabeljauw, de kreeft, e.d smaakten heerlijk. We hebben daar met z’n tweeën zitten smullen en genieten van een overheerlijke Toscaanse schotel.