5797 Em Portugal 7

Tijdens onze afwezigheid van twee jaar hebben er maar een paar (zichtbare) veranderingen plaats gevonden op het resort. Zo zijn de sloten van de appartementen vervangen door een elektronisch slot en is het meubilair en de verlichting gemoderniseerd. Op en aan de rand van de kliffen heeft men veel nieuwe planten aangeplant. Bij elke plant staat een afbeelding en de naam van de desbetreffende plant. De service is nog steeds zeer goed en het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. De openbare ruimten worden dagelijks goed gereinigd en zien er spic en span uit. Ook de tuinen liggen er weer prachtig bij met groene gazons en vele bloeiende planten en struiken.
Ook de oleander voor ons terras staat er goed bij. Deze is de afgelopen twee jaar flink gegroeid en ontneemt ons nu het uitzicht op een deel van het zwembad, maar dat is voor ons absoluut geen probleem.

Tja . . . Het is volop genieten op dit prachtige resort . . .