5773 We trekken weer ten strijde

Voor Rood-Wit gezongen
Vol man’lijke kracht
Een lied met ons allen
Want eendracht maakt macht
Wij trekken ten strijde
Een strijd vol van vree
Vooruit nu Rood-Witten
Vooruit PSV.

Met bovenstaand clublied van PSV in gedachten reden we gisteren weer naar het PSV-stadion in Eindhoven. 537 dagen hebben we live-wedstrijden in het stadion moeten missen en waren we genoodzaakt om de verrichtingen te volgen via de televisie.

Met de QR-code op onze telefoon en de seizoenskaart op de man reden we weer naar Eindhoven. We hadden er weer zin in. PSV voetbalt momenteel veel aantrekkelijker en beter dan 17 maanden geleden. Het is weer een plezier om naar een wedstrijd te kijken van ONZE club.

En in ons hoofd zong het ‘Voor Rood-Wit gezongen’ toen we op de Kennedylaan reden. Toen we de wagen geparkeerd hadden en richting stadion liepen dacht ik: ‘We trekken weer ten strijde’.

 

UITSLAG:   PSV – Cambuur   4 – 1