5754 Family on Tour (10)

Gisteren, maandag 2 augustus, alweer de laatste hele dag van ons verblijf in Casa de Pilares. De dag dat we nog volop kunnen genieten van alle voorzieningen van de luxueuze casa en het zonnige, warme weer. We zullen weer menig uurtje met elkaar door brengen rond het zwembad met het AMAZING uitzicht. Een uitzicht waar we maar geen genoeg van krijgen.
Elke avond genieten we volop van de zonsondergang als de zon zo tegen half 10 achter de bergen verdwijnt. Elke avond maakt er iemand weer een foto van dit natuurverschijnsel.

Gisteravond reden we al vroeg naar Nerja, een plaats aan de kust. Daar werd bij mijn beide kleinzonen een antigeen-test afgenomen zodat ze ONS land weer in mogen. De uitslag was negatief; dat was voor ons dus positief.
We maakten van de nood een deugd en bezochten het bekende Balcon de Europe. We aten in een sjiek restaurant in de luxueuze toeristenstad dat 50 km verwijderd ligt van ‘onze casa.

Dinsdag, vandaag dus, kunnen we tot in de namiddag nog genieten van alle geneugten. Om 5 uur staat vertrek gepland naar airport Malaga waar we om 19.35 uur vertrekken naar Eindhoven.

Tja . . . Dan komt er een eind aan het genieten in Andalusië.