5753 Family on Tour (9)

Op zondagmorgen als ik dit bericht zit te tikken is het rustig en muisstil op de patio. Gisteren waaide er een hele stevige wind hier boven op de berg. Stoelkussens, handdoeken en te drogen gehangen kleding vlogen over de patio. Maar nu is het windstil en stil, heel, heel stil. Ik zou deze stilte en heel veel andere geneugten van hier wel mee willen nemen naar huis 😎😃😎.

Vandaag het volgende:
Afgelopen donderdagavond reden mijn oudste zoon met mijn oudste kleinzoon (als navigator) naar Velez Malaga om inkopen te doen voor een BBQ-avond. Op de patio staat naast de pizzaoven een black basterd BBQ en deze zal dus ook gebruikt moeten worden.

Naast vlees, de sausjes, stokbrood en andere ingrediënten hadden ze voor mijn vrouw een opblaasbare zetel voor in het zwembad meegebracht. Voor mij hadden ze een netje knoflook gekocht.
Ik vraag altijd als we uit eten gaan of er knoflook in zit. Van knoflook krijg een zeer droge mond en op dat moment helpen zelfs twee flessenwater drinken niet om die droge mond kwijt te raken.

Ik lachte toen ze mij het netje gaven en toen ik later die avond in mijn bed kroop stuitte ik weer op dat netje en kwamen mijn lachende kleinzonen vragen of ik goed lag.

Tja . . . Dat is ook genieten. Of op z’n Spaans gezegd: DISFRUTAR