5750 Family on Tour (6)

Onder een parasol op een kussen op een houten ligbed aan de rand van het zwembad en met uitzicht op de bergen, tegen de bergen geplakte witte huizen en een stuwmeer in de verte zit/lig ik  dit bericht onder het genot van een kopje nespresso en zonder enig geluid van verkeer of iets anders te tikken. ZALIG.

Mijn  gedachten gaan nog even terug naar het hotel in Cordoba. Zowel boven de toegangsdeur als boven op de gevel staat met grote letters: Hotel Cordoba Center. Het hotel gebruikt verder op alles het logo HC.

Op het linnengoed, de badlakens, de deuren, de onderzetters, op de bodem van het zwembad, het papieren zakje waar het bestek in zit overal kom je het logo tegen met de initialen van het hotel en van  . . . MIJ.

Tijdens ons verblijf werd door mijn oudste kleinzoon dan ook regelmatig gezegd dat ik het een en ander mocht meenemen omdat er mijn initialen op stonden (-:

Het 4 sterren hotel kenmerkt zich door zijn elegantie en stijl. Alles ziet er netjes en tot in de puntjes verzorgd uit. De service is perfect. Op onze kamer troffen we niet alleen verpakte zeep aan, maar ook badgel, haarsjampo, douchemutsje, haarkam, tandenborstel, zakdoekjes, make-up schijfjes en . . . condooms. De coronamaatregelen werden strikt nageleefd en uitgevoerd. Overal trof je luxe dispensers aan met handgel. De afstandsbediening van de tv zat zelfs in cellofaan verpakt. Men mocht maar met drie personen aan een tafel plaatsnemen. Wij dienden met ons zessen aan twee tafels te gaan zitten. Iedereen diende een mondkapje te dragen behalve bij het eten en drinken en in het zwembad. Trouwens in Spanje draagt nog iedereen een mondkapje !!!

Wij hebben in Cordoba ook vele uren het mondkapje waar we in ONS land afscheid van hadden genomen weer gedragen. Hier in de Casa de Pilares doen we alles zonder mondkapje (-: