5748 Family on Tour (4)

Gisteren vertrokken we om 11.00 uur uit Cordoba. We hadden nog een rit van 230 km voor de boeg naar de casa. We hadden de route in tweeën geknipt. De eerste stopplaats was Antequera waar we in een grote supermercado een aantal winkelwagens met proviand en drinken zouden vol laden. Antequera is een mooie verzorgde plaats waar we op een terrasje onze dorst lesten. Het is dan al 34 graden. Rond twee uur rijden we naar het meetingpoint in Alcaucin.

De 70 km lange route liep door de Axarquia streek. De weg was zeer bochtig met stijgen en dalen. Ook nu zagen we ontzettend veel olijfbomen. Rond 3 uur waren we bij het meetingpoint en werden we over een kronkelende onverharde bergweg naar de villa geleid. De weg kent geen vangrail en af en keek je rechts (tenminste als men durfde te kijken) in een diep gapend gat. Na 3,5 km slingeren en stijgen kwamen we aan bij Casa de Pilares, een plaatje. Het zag eruit zoals het Youtube-filmpje ons had laten zien.
Om 15.50 uur lagen we met z’n zessen in het zwembad wat ons de nodige verkoeling bracht.

We zullen de komende acht dagen zeer zeker genieten van de rust, de stilte, de ontzettend prachtige vergezichten, het zicht op de bergkammen, de Andalusische natuur, de warmte, de luxe van de villa, enzovoort, enzovoort en . . . van elkaar.

Komende dagen meer foto’s