5746 Family on Tour (2)

De vlucht gisteren ging voortreffelijk; het vliegtuig was echter nog niet voor de helft gevuld. Een duur ritje voor de vliegtuigmaatschappij. In Sevilla aangekomen kregen we van onze oudste zoon (onze reisleider) de benodigde ingevulde formulieren en liepen we richting controle. De QR-code werd tweemaal gecheckt. Bij de tweede controle werd ook de temperatuur opgenomen. Ik werd er tussenuit gepikt en moest richting verpleegkundige/arts (?). Deze checkte mijn vaccinatiegegevens en ik mocht alsnog doorlopen.
Om 11 uur stapten we in de huurauto (een 9 persoons Ford Transit) en reden richting Cordoba, onze eerste verblijfplaats tijdens de familytour. Toen we om kwart over 12 voor het hotel uit de auto stapten viel de warmte als een hele warme dikke deken over ons heen.

Nadat we onze koffers op de kamers hadden gezet, gingen we op zoek naar een restaurantje want we hadden inmiddels wel wat trek in wat eten en drinken. We hadden snel iets gevonden en met behulp van de Google Translate-app bestelden we wat van de Spaanse kaart en dat ging er in als koek.
Na een siesta gingen we naar de piscina op het dakterras van het hotel. Zalig bij een temperatuur van 35 graden en zicht op Cordoba. ‘s Avonds aten we met z’n zessen op een terrasje op een pleintje in het oude centrum en daarna zochten we ons bed op na een lange, lange dag die ‘s morgens om half 4 was begonnen.

Onze eerste dag van de family-tour was een groot succes.