5731 Onbezorgd genieten van mijn kunstgras

Verleden jaar tijdens het 80-plus-proof maken van mijn achtertuin is er in twee vakken kunstgras gelegd. Ik ben daar heel tevreden mee.

Onze tuin lijkt nu ineens stukken groter en je hebt nagenoeg geen zorgen en omkijken naar het gras.
= Je hoeft het NOOIT te maaien.
= Het heeft géén mest nodig.
= Er hoeft NOOIT gesproeid te worden.
= Je hoeft géén kantjes te knippen.
= En . . . het is ALTIJD groen.
Het enige wat ik zo af en toen eens doe, is het ‘schoonvegen’ van de grasmat.

Laatst kwam ik een mooi, positief artikel tegen over kunstgras waarin o.a. werd beschreven dat kuntgras in ONS land steeds populairder wordt. De voordelen die ik hierboven beschreven heb, kwamen ook allemaal aan bod. Boven het artikel stond: Onbezorgd genieten van je tuin met kunstgras

Tja . .  en dat is nou ook precies wat ik doe: Onbezorgd genieten van mijn kunstgras.