5726 Tussen hoop en vrees

Verleden jaar moesten we het cancellen, maar nu gaat het er dan toch van komen; de Family goes on Tour. De vliegtickets zijn besteld, het taxibusje is besproken, het hotel en de villa zijn vastgelegd, de huurauto is gereserveerd, de reis- en annuleringsverzekering zijn afgesloten en het tourschema is rond.

Zondag 25 juli vliegen we ’s morgens al vroeg van Eindhoven naar Sevilla.
Van daaruit rijden we naar Cordoba (waar we twee keer overnachten in het centrum van de stad) en dinsdags gaat het dan richting Alcaucin.
In Alcaucin worden we opgewacht en zullen we naar de villa geleid worden  boven op een heuveltop.
In de loop van de week rijden we voor een sightseeing (o.a. het Alhambra) op en neer naar Granada.
Dinsdag 3 augustus rijden we dan vanuit de villa naar Malaga.
Waar we aan het begin van de avond weer naar Eindhoven vliegen.

Alhoewel Spanje nu nog ORANJE is gaan we ervan uit dat tegen de tijd dat we vertrekken Spanje van kleur veranderd is. Alleen een positieve test van een van onze kleinkinderen kan eventueel nog roet in het eten gooien. Dan gaat de hele reis niet door. Wij hopen en bidden dat dit niet het geval zal zijn. In Spanje zullen we groepsbijeenkomsten vermijden en we zullen ons (met mondkapje op) aan de anderhalve meter  en eventueel andere maatregelen houden.

Lijstjes met mogelijke bezienswaardigheden in Cordoba en Granada liggen al klaar. Ter plekke bepalen we wat we kunnen en willen bezichtigen, mede gezien het feit dat de temperatuur eind juli in beide steden tussen de 35 en 40 graden zal zijn. We hebben de koffers nog niet ingepakt, maar de zwemkleding gaat er zeer zeker in.

Tja . . . gaat het er dan toch van komen. The Family goes on tour. The bullet is through the church. De kogel is door de kerk, maar wel een beetje . . . tussen hoop en vrees